SİYASET:
Tarhan, Milli Piyangoyu TBMM'ye taşıdı

Tarhan: "Vatandaşın Parası ve Umutları Çalınmaya devam ediyor!"

Daha önce Milli Piyango Genel Müdürlüğündeki şaibeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 10 Numara adlı şans oyununun büyük ikramiyesinin 12 adet kazananın 8 tanesinin Bursa'nın Karacabey İlçesinde bir makineye  çıkmasının ortaya çıkması üzerine, "Genel Müdür'ün görevden alınması yolsuzlukların üzerini kapatmaz" dedi.

GÖZ GÖRE GÖRE YOLSUZLUK YAPILIYOR

Tahsin Tarhan, "Milli Piyango Genel Müdürlüğündeki yolsuzlukları dile getirdik. Şaibe iddialarını Meclis gündemine taşıdık. Hemen akabinde Genel Müdür görevden alındı. Ancak kamuoyu baskını azaltmak için yapılan bu hamle yolsuzlukların üzerini kapatmaya yetmedi. Milletin parası ve umutları çalınmaya devam ediyor. "dedi. 

ADRESE TESLİM İKRAMİYE

Tahsin Tarhan,"12 büyük ikramiyenin 8 tanesi aynı yere aynı adrese çıkıyor, 6 milyarda bir olabilecek olasılıklar gerçekleşiyor. Devletin en önemli kurumu inandırıcılığını kaybetmiş durumda. Sorumluların bir an önce tespit edilmesi ve bu şebekenin ortaya çıkarılması gerekmektedir" dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku