SİYASET:
Tarhan, konuşmasında 2020 yılı bütçesini eleştirdi:  'OTOMOTİV –TARIM – KİMYA – ÜRETİM SANAYİ ÇÖKÜYOR!'

KALKINMANIN YOLU ÜRETİM VE SANAYİ YATIRIMLARI

Tarhan, “Türkiye’nin Ekonomik Kalkınmasının Yolu Üretim yapmak ve Sanayi Yatırımlarını Arttırmaktır. Üretmek İçin Araştırmak – Bilgiye Erişmek Gerekir. Ne var ki, Biz Ar-Ge’ye Yatırım Yapmıyoruz.2020 Bütçesinde – Özel Sektör Yatırımları Dahil Ar-Ge Payı Sadece % 1,4. Dünya Sanayi 4.0 Devrimini Tartışırken Biz, Bir Telefon Markası Kadar Araştırmaya, Bilime, Teknolojiye Yatırım Yapmıyoruz”. Dedi.

 

2020 YILI BÜTÇESİ VATANDAŞA VERGİ YÜKÜ

Tahsin Tarhan, “Asgari Ücretlinin, Emeklinin, Öğretmenin, İşçinin Maaşından Kesilen Vergilerle, Üreticinin Sırtına Yüklenen Ödemeler Var… Kamu İhale Yasasını Hiçe Sayanlara Yandaş İnşaat Şebekelerine Servet Yağdıran Düzenlemeler Var. Sayıştay Raporlarını Görmezden Gelen Çevreyi Talan Eden Uygulamalar Var. Bu bütçede Gariban Vatandaşa Borç Yandaşa İhale, Üreticiye Maliyet Yükü, Vatandaşa onlarca çeşit vergi Bir de Saray Saltanatının Masrafları Var” Dedi

 

BÜTÇE HALKI DEĞİL YANDAŞI MUTLU EDECEK

Tahsin Tarhan, “ İktidar Vatandaşın Derdinden Anlamaz Onlar - İnşaat Bütçesinden, Harçtan, Çimentodan, Doğa Katliamından Ranttan, Sermayeden Anlar… Gelinen Noktada Vatandaş İyice Dar Boğazda. Geçmişte Hep Kemer Sıkmaktan Bahsedilirdi. Akp İktidarı Artık Milletin Kemerini Değil Boğazını Sıkıyor.” Dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku