SİYASET:
Tahsin Tarhan'dan Hürriyet'e Ziyaret

26 Temmuz’da gerçekleştirilen CHP Kurultayı’nda 671 oy alarak Parti Meclisi Üyesi seçilen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tarhan, “Biz daha önce Meclis’te yasamadaydık. Şimdi parti organlarına seçilerek yürütmede görev alacağız. Seçildikten sonra ilk olarak parti örgütlerimizi ziyaret ettik. Bu haftanın başlangıcında da iktidar olduğumuz İzmit Belediyesinde, daha önceden de yol arkadaşım olan gurur duyduğumuz Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik.

KOCAELİ İÇİN HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Meclis kapalı olduğu için çalışmalarımızı bölgede yürütüyoruz. Ziyaretlerimiz sivil toplum örgütleri, muhtarlıklarla devam edecek. Kocaeli için hizmete devam edeceğiz. Kocaeli’nin kamu yatırımlarından az pay aldığını biliyoruz. Bu konuda daha fazla çalışmamız lazım. Bizim gururla takip ettiğimiz Fatma Başkanımızın öncülüğünde İzmit Belediyesinin açılışları yapılacak. Genel başkanımızın da katılacağı bir program olacak. Bu hafta o programın çalışmasını birlikte yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇOK ONURLU BİR GÖREV

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sayın Vekilimizin Parti Meclis Üyesi seçildikten sonraki ilk ziyareti. Bizim için çok onurlu bir görev. Beraber yol arkadaşlığı yaptığım iki vekilimden bir tanesi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili olarak seçildi. Ardından da Tahsin Bey Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisinde görev aldı. Bu gerçekten Kocaeli adına önemli bir temsiliyet. Ben Sayın Vekilimize ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku