SİYASET:
Tahsin Tarhan'dan  Parti Meclisi Teşekkürü

 CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan başta Kurultay delegeleri olmak üzere tüm parti mensuplarına teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi: “Bu başarı sadece benim değil, öncelikle üyesinden İl Başkanına kadar partinin her kademesinde neferlik yapan tüm Kocaelili Parti emekçilerinindir. Bana güvendiler, ortak hedefler için birlikte siyaset yaptık. Ayrıca İstanbul’dan Artvin’e, İzmir’den Tunceli’ye, Ardahan’dan Edirne’ye kadar memleketimin dört bir köşesindeki delege kardeşlerimize teşekkür ederim. Gösterdikleri tavır ve kararlılıkla yeni bir tarih yazdılar. Partimizin yeni yönetim kadrolarını belirlediler”.

 

İkinci Yüzyıla Çağrı

 

Seçimlerin ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal devlet çağrısına ve Türkiye’yi yeniden inşa edecek ilke ve tespitleri içeren “İkinci Yüzyıla Çağrı Bildirisi’ne değinen Tarhan sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Kurultayımızda sadece parti yöneticilerimizi belirlemedik, aynı zamanda delegelerimizin büyük desteğiyle yeniden genel başkanlığa seçilen sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı İkinci Yüzyıla Çağrı bildirgesi ışığında yol haritamızı da kamuoyuna ilan ettik. Liyakate dayalı bir kamu yönetimi, sosyal devlet, demokratik anayasa, demokratik seçim yasası ve siyasi partiler yasası, planlı ve sosyal adaleti gözeten güçlü ekonomi ile toplumsal barış başlıca hedeflerimiz arasında. Çok çalışacağız. Ayak basmadık yer, elini sıkmadığımız, dertlerini dinlemediğimiz vatandaş kalmayacak.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku