SİYASET:
Şayir'e önemli suçlama:  'Bu işler kapı sökmekle olmaz!'

ÇOCUKLARINA ACIYORMUŞ?

Ercan Oğuz ilçeyi 10 yıldır Ak Partili belediye başkanları yönettiğini yapılan hataların faturasının çalışanlara kesilemeyeceğini belirttiği açıklamasında devamla  “Bu işler kapı sökmek, racon kesmekle olmaz, 10 yıldır bu ilçeyi yöneten sizin partiniz değilmiydi, yapılan yanlış uygulamaların, basiretsiz yönetimin faturasının belediye yönetici ve çalışanlarına kesemezsiniz, çalışanları suçlayarak kurtulamazsınız. Onları sürgün ederek örtbas edemezsiniz.

Çalışanlarınızı, yöneticilerinizi İlkokul çocukları azarlar gibi yoklama alarak, “size değil çocuklarınıza acıyorum” naraları atarak, racon keserek başkanlık yapılmaz. Varsa bir yolsuzlukları, eksikleri gereğini yaparsınız, ama onurlarıyla oynayamazsınız.

BU İŞLER KAPI SÖKMEKLE OLMAZ

Görevi devr aldığından beri Sayın Hamza Şayir’in şovu geçmeyen hizmet anlayışına şahit oluyoruz, geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış Ak Partili belediye başkanları Cemil YAMAN ve Ali TOLTAR zamanında yapılan cadde yıkamalarını, ücretsiz öğrenci servisi taşımacılığını ilk kez yapılıyormuş gibi paylaşarak anca kendinizi kandırırsınız. Sahte gülücüklerinize, samimiyetsiz halk kucaklaşmalarınıza, başka belediye başkanlarını taklit sosyal paylaşımlarınıza değil kıymetli Dilovası halkı yandaşlarınız bile inanmıyor ve çok komik duruma düşüyorsunuz.

HALKININ ADİL SÖZCÜSÜ OLACAĞIZ

Bizler kadirşinas Dilovası halkının adil sözcüsü olacağız, ilçemiz için yapılan faydalı hizmetlerin destekçisi olacağız. Lakin çalışanların ezilmesinin, sürgün edilmesinin, racon kesilerek sindirilmesinin karşısında olacağız. Soluğumuz ensenizde olacak bilesiniz” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku