SİYASET:
Samsunlular, Serap Çakır'ı bağrına bastı

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Samsun Havzalılar Dayanışma Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkanı Nazım Kaplan'ın yanı sıra BBP Gebze eski ilçe başkanı Zülfikar Şahin, Gebze Samsunlular Derneği eski başkanı Cenap Köksal, Bağımsız Gebze Belediye Meclis Üyesi Adayları Sibel Dumanlıova, Yakup Nuray ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. 

SONSUZ DESTEĞİMİZİ AÇIKLIYORUZ

Büyük bir coşku ve ilgiyle karşılanan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, hemşehrilerine teşekkür etti. Açılış konuşması yapan Samsun Havzalılar Dayanışma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nazım Kaplan, "Bizim gönlümüzde kalbimizde Serap Çakır'la beraber. Sonsuz desteğimizi açıklıyoruz. Biz istiyoruz ki Gebze'yi Gebze'de oturan, yaşayan yönetsin" dedi. 

HEMŞEHRİLERİ İLE SOHBET ETTİ

Hemşehrileri ile sohbet ederek, hem sorunlarını dinleyen hem de projelerini anlatan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Belediyeciliği siyaset olarak değil, hizmet olarak görüyorum. Göreve geldiğimde belediyeciliğin gerçek anlamda ne olduğunu çalışmalarımla kanıtlayacağım" ifadelerini kullandı. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku