SİYASET:
Saadet Gebze'den video konferanslı toplantı 

Zoom programı üzerinden gerçekleştirilen ilçe divan toplantısı Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Danışmanı Necdet Gökçınar’ın katılımları ile yapıldı. İl Sorumluları Selman Çoban, Halit Şengün ve İl Yönetim kurulu üyeleri Necati Korkmaz ve Eyup Özmen, Mahalle Başkanları ve yönetimleri, Gençlik Kolu Başkanı Ali Demikan ve yöneyimi, İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Milli Görüşçü sanal ortamda gerçekleştirilen bu ilçe divan toplantısına katıldı.

“YANLIŞLARIN YERİNE NASIL DOĞRULARINI YAPACAĞIZ BUNLARI ANLATMALIYIZ”

İnsanların neden Saadet Partisi demesi gerektiğinin anlatılması gerektiğine vurgu yaparak sözlerine başlayan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Danışmanı Necdet Gökçınar, “Kendi politikalarımızın yanında Hükümetin uygulama da ve söylemde yaptığı yanlışlıkların yerine nasıl doğruların konulacağını hem teorikte hem pratikte anlatarak halkı Saadete ikna etmemiz gerekir. Başta Tarım politikalarında ki yanlışlıklardan olmak üzere mevcut sistemde aksayan tüm yanların ele alınıp nasıl hangi projelerle hangi reçetelerle bunların düzeleceğini anlatmalıyız. Gidecek başka vatanımız yok hepimiz aynı gemideyiz ve amacımız gemimizin karaya oturmaması halkımızın daha iyi bir refah seviyesi içerisinde hayatlarını idame ettirmesidir.” dedi.

“OMUZLARIMIZDA Kİ YÜK ÇOK AĞIRDIR”

Herkesin var gücüyle sahada aktif olması gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Amacımız halkımıza hizmet etmek. Bunun için şu zor günlerde elimizden geleni değil daha fazlasını yapmak için çabalamalıyız. İstanbul’da hepiniz görmüşsünüzdür iki bayan kardeşimiz yanlarında çocukları ile artık yemek toplanır diye sokaklarda dolaşıyor. Dağlara buğday serpin Müslüman beldesinde kuşlar aç kaldı demesinler denilen günlerden artık yemek toplanır diyen zamanlara kaldık. Omuzlarımızda bu kardeşlerimizin de yükü vardır. Eğer biz kendimizi daha iyi anlatabilseydik her şey değişebilirdi. Onun için kendimizi günün şartlarına göre aslımızı kaybetmeden güncellemeli ve halkın karşısına bu şekilde çıkıp halka hizmet etmek için iktidara yürümeliyiz. İktidara yürüyüş adımını da Milli Görüşün kalesi Gebze’den siz kıymetli dava arkadaşlarım ile beraber buradan atacağız inşallah.” dedi.  

Haber: Saadet Gebze

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku