SİYASET:
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, Mevlana mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tek tek tüm esnafı dolaşan Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Çetinkaya'ya özellikle esnaftan tam destek geldi.

Mevlana Mahallesinde esnaf ve halk ziyareti gerçekleştiren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, amaçlarının yeniden tüm mahalleleriyle hizmet alabilen bir Gebze olduğunu söyledi.

“MEVLANA MAHALLESİNDEN TULUM ÇIKARACAĞIZ”

Esnafın ve vatandaşların büyük teveccüh gösterdiği Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Çetinkaya, merkeziyle kıyısıyla köyüyle komple bir şekilde aynı eşit hizmeti alabilen bir Gebze hayal ettiklerini ve bunun planlamasını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Biz burada tamamen herkesin hayal edebildiği merkezde ne görürse bulunduğu yerde de aynısının olduğu bir kent inşa edeceğiz ama bunu inşa ederken birilerini değil halkı ihya ederek planlamasını yaptık. Halkımız da esnafımız da aynı şekilde gönüllerini bizlere açmış durumda saha çok güzel girdiğimiz her dükkandan çaldığımız her kapıdan oyumuz size Burcu Başkan sözleri ve sloganları duyuyoruz. Bunlar bizleri çok mutlu ediyor. Mevlana mahallesinden inanıyorum ki tulum çıkaracağız.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku