SİYASET:
SAADET Gebze toplandı

Toplantının açılış konuşmasında ilçe başkanı Türel: bu ilçe divanı bizlerin ilçe başkanı olarak ilçe divan toplantısı sizlerin de huzurunda ilçe başkanımız Necati Korkmaz beye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim İnşallah kendisinden aldığımız sancağı daha ileriye götürmek için en özverili çalışmaları ortaya koyacağız. Önümüzde ki süreç te Gebze de hep birlikte elle verip hem teşkilatımız hem de yaşadığımız şehir için mücadele edeceğiz dedi.

Toplantı da Eski ilçe başkanı Necati Korkmaz’da yaptığı konuşmasında: kıymetli dava kardeşlerim yaklaşık 5 yıldır birlikte bir mücadelenin içindeyiz sizlerle birlik de bu davada hizmet etmekten her daim onur duydum bundan sonrada her daim partimin ve davamın emrindeyim dedi.

Toplantıya katılan Genel Başkan Özel Kalemi Salih Akyüz yapmış olduğu konuşmasında ülkenin maruz kaldığı ekonomik krize değinerek;  Ekonomimizde 4 milyon kişi işsiz, 140 milyar lira faize para ödüyoruz. Bütçemizde 123 milyar lira açık var. Bu nedir? Ekonomik darbe. Kime vuruldu? Milletin kafasına vuruldu” dedi.

İktidarın doğru ve isabetli yatırımlar yapmaktan uzak olduğunu kaydeden Akyüz, Kütahya’da yapılan Zafer Havalimanı örneğini vererek şunları ifade etti: “Zafer Havalimanı inşa edilirken 1 milyon 232 bin yolcu garantisi veriliyor. Peki, ne oldu? Havalimanını 82 bin yolcu kullandı. Geriye kalan kişi sayısının garantisinin ödenmesi ise Hazine’ye kaldı. Bunu hangi akıl nasıl hesaplamış? Sadece bir havalimanı üzerinden bile Hazine’ye büyük bir yük getiren anlayış nasıl ekonomiyi nasıl düze çıkarsın.” şeklinde konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku