SİYASET:
Recep Dursun yorulmak nedir bilmiyor

ENERJİSİNİ HİÇ DÜŞÜRMÜYOR

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediyesi Başkan Adayı Recep Dursun, seçime artık günler kala enerjisini hiç düşürmüyor. Aynı güne Issıkgöl Caddesi, Hacı Halil Mahallesi ve Sultan Orhan Mahallesi esnaf ziyareti sığdıran Başkan Adayı Dursun seçim öncesi son günlerini oldukça verimli şekilde geçiriyor. Gebzelilerden seçime günler kala destek isteyen Recep Dursun, “Birlikte değiştirelim, artık bu kenti hep beraber yönetelim” şeklinde konuştu.

HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE

Hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, “Gebze’de derdi olmayan mahalle yok. Vatandaşımız ümitsiz. İnanıyorum bu kötü enerjiye son vereceğiz. Gebze güzel bir şehir. Hepimiz buralıyız. Gebze’yi daha yaşanası bir yer yapmak bizlerin elinde. Birkaç gün sonra seçime gideceğiz. Tüm Gebzeli vatandaşlarımızın oyuna talibim. Aylardır ‘Martın sonu bahar’ olsun dedik. Pazar günü kazanan Gebze olacak” dedi

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku