SİYASET:
Özler, 'Herkesin meclis üyesi olacağım'

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti’nin kontenjanından CHP listesinden 4. Sıra meclis üyesi adayı olan Kayhan Özler seçime yönelik açıklamalar yaptı.

Kendisinin seçildiği zaman Gebze Belediyesi’nde tüm Gebzelilerin meclis üyesi olarak çalışacağını belirterek, “Öncelikli olarak şunu belirtmek istiyorum ki doğma büyüme Gebzeliyim ve Gebze’yi çok iyi biliyorum.  Sorunları ve çözüm yollarını da iyi biliyorum.  Zamanı geldiğinde ve göreve başladığımda projelerimi de herkes görecek.  Meclis üyesi olarak bütün gücümle çalışacağım, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm Gebzelilerin meclis üyesi olacağım”dedi.

SAHADA ÇALIŞMA YAPACAĞIM

Gebze’de yaşayan herkese dokunacağını da ifade eder Kayhan Özler, “ Gebze’de yaşayan herkese dokunacağım, konuşacağım. Sorunlara yerinde ve halkın istediğine göre çözümlerin üretilmesine katkı sunacağım.  Sahada olmaya  çaba göstereceğim.

Mecliste Gebze’nin yararına olan her konuda destek vermeye hazır olacağım.  Çünkü burada önemli olan Gebze’nin çıkarlarıdır.  Gebze halkının mutlu olmasıdır.

Mecliste muhalefet etmek için değil çözüm üretmek için bulunacağım.  Muhalefet etmek için mecliste olacağınızı ilan etmişseniz o zaman yenilgiyi de kabul etmişsiniz demektir. Ben bu anlamda muhalefet için mecliste olmayacağım.  Bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla Gebze’nin menfaatleri ne ise o yönde katkı sunacağım. Doğruya doğru, yanlışa da yanlış derim benim karakter yapım budur.”dedi.

GTO BENİM İÇİN OKULDU

Gebze Ticaret Odası’nda ki görevinden siyasete girmesi nedeniyle ayrıldığını da söyleyen Kayhan Özler, “GTO benim için gerçekten okul gibiydi ve biz bu okulda mezun olarak siyasete girdik.  Çok önemli tecrübeler yaşadık.  3 dönem görev yaptım ve başkanımız Nail Çiler’in ilgi ve desteğini her zaman gördüm, kendisine teşekkür ediyorum”dedi.

* Yılmaz Işık

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku