SİYASET:
Marmara'nın en uzun boylu Başkanı!

İstanbul Kartal'da Eski Belediye Başkanı  Dr. Altınok Öz'ün yerine aday gösterilip Kartal'ın yeni CHP'li Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel uzun boyluluğu ile de göze çarpıyor ve bir çok kişiye boy farkı attığı da gözleniyor.

Peki, Gökhan Yüksel kimdir?

1987 yılında Kartal'da doğdu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü Lisans Programı'nı ve sonrasında Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Yüksek Lisans Programı'nı tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ana Kademe Kurultay Delegeliği görevlerinde bulundu.

Belediye Meclis Üyeliği görevi; Encümen Üyeliği, Encümen Başkanlığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevleriyle devam etti.

Gökhan Yüksel 31 Mart 2019 seçimlerinde Kartal'da Belediye Başkanı seçilidi. YILMAZ IŞIK

(Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan, CHP geçmiş dönem Balıkesir Milletvekilli Namık Havutça ile Kartal’da faaliyet gösteren esnaf odalarının başkanlarını, makamında konuk etti.) (Fotoğraf Fethi Satıcı)

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku