Olimpiyat Yıldızları Bale Okulları büyüledi

Kulüp bünyesinde 6. yılını tamamlayan Olimpiyat Yıldızları Bale Okulları alanında profesyonel bale öğretmen Yasemin Seyhan Demircan gözetiminde yılsonu gösterileri düzenledi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla düzenlenen gösterilerle Olimpiyat Yıldızları Bale Okulları öğrencileri sezon finalini gerçekleştirmiş oldu.

Başarılı balerinler böylelikle eylül ayında tekrar yeni döneme başlayarak muhteşem gösterileriyle ve başarılı çalışmalarıyla göz doldurmaya devam edecek.

İlimizin başarılı gençlerinden Kulüp Başkanı Tolga Havuç’un açılış konuşmasıyla başlayan programda bale okulları profesyonel eğitmeni Yasemin Seyhan Demircan’a teşekkür eden Başkan Havuç tüm konukları selamlayarak yeni dönemde bale okulları ile ilgili planladıkları projeleri anlattı.

Daha sonra sözü alan Olimpiyat Yıldızları Bale Okulları öğretmeni Yasemin Seyhan Demircan ise; başta Başkan Havuç olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederek velilere bale okulları ve çalışmalarıyla ilgili teknik bilgiler verdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Türkiye Şampiyonası'nda Kocaelili sporculardan...
Kocaeli il karması karate kız ve erkek takımları, Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonası'nda büyük...

Haberi Oku