SİYASET:
İYİ Parti'nin 81 il başkanı İmamoğlu için İstanbul'da buluştu

İYİ Parti'nin 81 il başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbul’daki iftarda bir araya geldi. 80 mevkidaşına hitap eden İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, “16 milyon İstanbullunun vicdanına dokunan İmamoğlu, bu seçimi itiraza mahal vermeyecek şekilde kazanacaktır” dedi.

 Kavuncu, “Türk milleti; vicdanlı, ahlaklı ve namuslu bir millet olarak, bu zamana kadar iradesini her zaman ortaya koymuş ve Türk Devleti de ‘ulusal egemenlik’ ilkesine daima bağlı kalmıştır. Teşkilat-ı Esasiye'nin birinci maddesinde yer alan ‘Hâkimiyet, bilâ kaydü şart milletindir.’ maddesi bizim yol gösterici ana ilkemizdir. Milletin iradesi daima başımızın üstündedir. Milletimizin kararlarına ve tercihlerine sonuna kadar saygılıyız. 6 Mayıs'ta alınan karar, Türkiye'de her kesimin vicdanını sızlatmıştır. Demokrasiye vurulan bu darbe ve yapılan haksızlık, bu seçimin bir vicdan seçimi haline gelmesine sebebiyet vermiştir. 23 Haziran'da sandıkta tekrar tecelli etmesi için var gücümüzle çalışacağımızı, demokrasiye olan inancın ülkemizde kaybolmaması için her türlü mücadeleyi vereceğimizi buradan kamuoyuna duyururuz" dedi.

 Konuşmanın ardından 81 il başkanı  seçim çalışmalarını görüşmek üzere basına kapalı olarak  toplantıya devam etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku