SİYASET:
İYİ Parti Dilovası'nda Emin Yılmaz tekrar başkan seçildi

İYİ Parti Dilovası Teşkilatı’nın 2. Olağan genel kurulda tek liste ile çıkılan seçim sonucu mevcut İlçe Başkanı Emin Yılmaz  yeniden başkan seçildi. Kongreye İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız ile  ilçe başkanları, başka partilerden misafir konuklar ile partililer hazır bulundu.  Yapılan kongrede mevcut Başkan Emin Yılmaz tek aday olarak çıktı. Kongrede yapılan oylama sonucunda  20 asil, 20 yedek yönetim kurulu üyesi ve 7 il delegesi de  seçildi.  seçim sonucu mevcut İlçe Başkanı Emin Yılmaz  yeniden başkan seçildi.

İŞTE YILDIZ’IN YÖNETİMİ

Ali Erdem, Ayhan Yıldız, Bedri Ayaz, Eyüp Çetin, Fethiye Erdem, Galip Özkaya, Gülay Ayaz, Kamil Tüze, Mehmet Mazlum, Mehmet Yaşar Akbulut, Melek Cibir, Murat Kök, Özcan Topçu, Semiha Pırtı, Serkan Tanrıver, Serdar Odabaşı, Tuncer Tuna, Vural Ercan, Ziya Salazer

İL DELEGELERİ

Emin Yılmaz, Semiha Pırtı, Melek Cibir, Serdar Odabaşı, Aynur Yılmaz, Özcan Topçu, Ziya Salazer, Özgün Erbulan

Fotoğraflar: Tekin Yılmaz

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku