SİYASET:
İYİ Parti'den Şile çıkarması!

İYİ PARTİ, 23 Haziran'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yapılacağı ve bu konuda kıran kırana bir seçim yarışının yapılacağı İstanbul'a üs kurdu. Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu'na büyük destek veren İYİ Parti heyetleri ilçe ilçe görev alarak seçim çalışmaları yapıyorlar. Bu program çerçevesinde İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı da bölgemize en yakın ilçe olan İstanbul'un Şile ilçesine üs kurdu.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Şile çıkarmasını:"Şile’yi adım adım gezdik, herkesten destek istedik." şeklinde özetledi.

İYİ TBMM Grup Başkanvekili ve Parki Kocaeli Milletvekili  Lütfü Türkkan, İYİ PARTİ Kocaeli il Başkanı Şanbaz Yıldız , il Teşkilatı Ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü Ekrem İmamoğlu’na destek için Şile’de Esnaf ve Köy ziyaretleri gerçekleştirdiler. Heyet,Halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. .Şile halkı İMAMOĞLU’na tam destek sözü verdi . İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Şile çıkarmasını:"Şile’yi adım adım gezdik, herkesten destek istedik." şeklinde özetledi. Şile’de kamp kuran İYİ PARTİ KOCAELİ Teşkilatı mensupları son 1 hafta Şile’de çalışmalarını yoğun tempoda sürdürecekler. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku