SİYASET:
İYİ Parti Cumhuriyet tırını ziyaret etti 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’yi başlatmasının 100. ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kuruluşunun 30. yılı nedeniyle, Gebze’ye konuk olan Cumhuriyet tırı ilgi gördü. İYİ Parti ailesi tırın açılış programına geniş katılım sağlarken bu anlamlı günde bir arada olmayı ihmal etmediler.

 TAM KADRO

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İYİ Parti Gebze İlçe Sekreteri Mine Kayser, İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya ve ilçe yöneticileri tırın açılış programında bir aradaydılar. Tırı gezip bilgiler alan İYİ Partililer, açılış programında yer almanın sevincini yaşadılar. Bu özel günde birlikte oldukları için mutlu olduklarını kaydeden İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, “Her zaman söylediğim bir şey var, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bugün partimizin kıymetli isimleriyle beraber Cumhuriyet tırının açılışında yer aldık. Hepimizin için güzel ve önemli bir gün yaşadık” dedi. Öztürk, ADD Gebze Şubesi Başkanı Nilgün Aydın ve ekibini emeklerinden dolayı kutladı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku