SİYASET:
Işık ve Bıyık'tan Darıca Turu

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cumhur İttifakı ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ile birlikte Darıca’da esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnafla hasbihal ettiler.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cumhur İttifakı ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve partililer Darıca merkezde esnaf ziyareti yaparak seçimler öncesi esnaftan destek istediler.  

Seçim beyannamesinde Darıca için çok güzel projeler var 

Muzaffer Bıyık’ın dokuz yıldır ilçe Başkalığı yaptığını söyleyen Fikri Işık, “Darıca Belediye Başkan Adayımız Muzaffer Bıyık, Darıca için en doğru adaydır. Şehri tanıma gibi bir problemi yok. İnsanları tanıma gibi bir durumu yok. 9 yıl ilçe başkanlığımızı yaptı. Darıca’yı karış karış biliyor.

Bu şehrin sorunlarını yakından biliyor. Birlikte yol yürüdük. Dürüstlüğüne, ahlakına, çalışkanlığına güveniyoruz. Kendisi de sizin gibi esnaf bir arkadaşımız, içinizden çıkan biri olduğu için sizden kopmayacağını da biliyoruz. Bizi de sizi de mahcup etmeyecek. Darıca için çok güzel projeler hazırladı. Hep birlikte bu projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku