SİYASET:
Gelecek Partisi'nden Kocaeli çıkarması

Gelecek Partisi kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyeleri; Zekayi Doğan ile Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel’in başkanlık ettiği heyet gün boyu İzmit’teydi. Kocaeli teşkilatında il başkanı Ömer Faruk Başaran, İzmit ilçe Başkanı Ömer Uçar, Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları tarafından karşılanan heyet, partililerle tanışıp sohbet ettiler, istişarelerde bulundular. Heyet sırasıyla; Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel ziyaretler sırasında yaptığı açıklamalarda genel merkezce oluşturdukları 18 ayrı ekibin tüm ülke genelinde ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, “Pandemi öncesi ve sonrasında hazırladığımız raporları toplumun her kesimiyle paylaştık. Malumunuz üzere ulusal medyada yer bulamıyoruz. Şikayet edecek değiliz. Sahaya indik, kendimizi bire bir görüşmelerle anlatmaya çalışacağız” dedi.

Ziyaret ettikleri başkanlara sorunlar ve çözüm önerileri konusunda birer dosya sunan heyet daha sonra İzmit şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gelecek Partisi kurmayları ziyaret ettikleri başkanlara genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun ‘Sistematik Deprem ve Dünya Düzeni’ isimli kitabını hediye ederek, 11 Temmuz Pazar günü Gebze Cumaköy Atlı Spor Kulübü Tesislerinde düzenleyecekleri pikniğe davet ettiler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku