SİYASET:
Eski Çarşı'da Çetinkaya Rüzgarı

Eski Çarşı’ya teşkilat mensuplarıyla adeta çıkartma yapan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, sıkılmadık el selamlaşılmadık insan bırakmadı. Her dükkana tek tek giren Çetinkaya’yı hem esnaf hem halk bağrına bastı.

“GENÇLER BURCU BAŞKAN DEDİ”

Özellikle gençlerden büyük destek gören Belediye Başkan adayı Çetinkaya, eski çarşı sokaklarında yürümekte zorlandı. Dükkanlarda esnafla soru cevap şeklinjde diyaloglar kuran Çetinkaya sorulan her sıruya içtenlikle cevap verdi. Yönetimde halkın mutlaka yer alacağını vurgulayana Çetinkaya özellikle gençlerin para kazanması gerektiğini anlatarak gençlere istihdam kariyer projeleri ile nasıl okurken de para kazanacaklarını Belediye olarak 1 Nisan sonrasında ne gibi çalışma yapacaklarının programını açıklad

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku