SİYASET:
DEVA, Gebze'de Mahalle Teşkilatlarını tamamlıyor

 Süre gelen zaman içerisinde yoğun çalışmalar ile Osman Yılmaz, Arapçeşme, Yenikent, Köşklüçeşme, Sultan Orhan ve Mevlana mahallelerinin teşkilatlanma süreçlerini tamamladılar. Mahalle temsilcisi ve yardımcılarından oluşan mahalle teşkilatlanma yapısı, hızla üyelik çalışmalarını sürdürecek. 

DEVA Gebze ilçe yönetiminin dün akşam gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısı sonrasında mahalle temsilcilerine mazbataları verildi. Yoğun üyelik taleplerinin titizlikle inceleyen Memiş ve ekibinin tamamlanan mahalli temsilcileri şöyle;

Arapçeşme Mahallesi:  Yaman Karstarlı

Sultan Orhan Mahallesi:  Eşref Ayar

Osmanyılmaz Mahallesi: Hasret Vural

Yenikent Mahallesi: Serdar Sözbir

Köşklüçeşme Mahallesi: Suat Demir

Mevlana Mahallesi: Doğan AltınbulaK

MÜMKÜN OLAN EN DOĞRU SEÇİMİ YAPIYORUZ

Mahalle temsilcileri mazbata töreninde konuşan Av. Kemal Memiş şunları söyledi; Mahalle Teşkilatlanmalarımız hızla devam ediyor. Yoğun başvurular içerisinde mümkün olan en doğru seçimi yapmak konusunda ekipçe gayret gösteriyoruz. Siyasette yeni yüzlerin olması gerekliliği savunan Deva Partisi, bu doğrultuda siyasal zeminde daha önce aktif görev almamış kişilerle çalışmaya başladık. Mahallelerimize hayırlı olsun. Diğer mahallelerinde teşkilatlanma sürecini en kısa zamanda tamamlayacağız.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku