SİYASET:
Çiftçi 'den partilere ziyaret

İlk olarak AK Parti’nin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılan ve İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve parti yöneticileri ile görüş alış verişinde bulunan Başkan Çiftçi daha sonra MHP Çayırova İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Çiftçi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunduğu MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdeban ve partililerin görüş ve önerilerini dinledi.

MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdeban, ziyaretlerinden dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür etti.

Buradan CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na geçen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Başkanı Çetin Hartamacı ve parti yöneticileri bir süre sohbet etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Çiftçi’ye teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku