SİYASET:
CHP Gebze'de yarın kongre günü

  

İLÇE KONGRESİNDE 5 ADAY YARIŞACAK

CHP Gebze ilçe kongresine parti içinde tam ilçe başkan adayı olarak tam 5 aday katılacak. Bunlar,  Kongrede daha önce adaylığını açıklayan Mevcut İlçe Başkanı Musa Yılmaz, geçmiş dönem ilçe başkanı İsmet Kara, yine parti içinde yıllarını veren bir kişi olarak Muhasebeci Sait Aydın, CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan ve Gebze Eski Belediye Başkanlarından Sedat Tüze'nin oğlu Serdar Tüze’nin yarışması bekleniyor. 

DELEGE SON SÖZÜNÜ SANDIK GÜNÜNE BIRAKTI

Yarınki kongrede oy kullanma hakkı bulunan 416 delege CHP’nin Gebze’deki geleceğini belirleyecek karara imza atması beklenirken, delegelerin son dakikaya kadar hangi lisyeye oy verecekleri yönünde bir tercih yapmadıkları, seçilm günü sandığa gideirek yeni ilçe yönetiminig belirlemeleri bekleniyor.  

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku