SİYASET:
Çetinkaya'dan 'ÖĞRENCİ EĞİTİM EVİ”

“Öğrenci Eğitim Evi” projesiyle geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin aile ortamına huzuruna sahip fiziki mekanlarda kalmalarını sağlayacak bir proje hazırladıklarının altını çizen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, amaçlarının eğitim hayatlarını sürdürmek zorunda olan dar gelirli gençler için bir umut kapısı olacağını söyledi.

“ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ”

Gebze’de yaşayan maddi imkânları kısıtlı öğrencilerimize güven içinde, aile sıcaklığını yaşayabilecekleri bir tesisi armağan edeceklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Çetinkaya, “Gebze’nin misafirperverliğini hissettirecek, aynı zamanda bölgemize hareket getireceğiz. Öğrenci Konukevi ile ailelerin gözünü arkada bırakmayacağız. Tesiste etüt salonları, sosyal aktivite ve spor alanları bulunacak, öğrencilerimiz dersleri için gerekli teknik alt yapıya sahip ikişer kişilik odalarda kalacak. Öğrencilerimizin hem geleceklerini planlamış olacağız hem de adaptasyon sürecinin çok daha rahat atlatmalarını sağlayacağız.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku