SİYASET:
Çetinkaya'dan 'ESNAF SİTELERİ”

Amaçlarının Gebze esnafının hak ettiği daha modern fiziki alt yapılara imkanlara sahip güzel yerlerde hizmet versin üretim yapması olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, esnafımız ne kadar modern çalışma alanlarıne ve fiziki alt yapıya sahip yerlerde işlerini yaparlarsa bizler de o kadar huzurlu olacaklarını söyledi.

“ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

Esnafımıza hak ettiği modern, çağdaş ve kullanışlı mekânlarda çalışma ve ticaret yapma imkânı sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Şehrin içine sıkışmış imalthaneler hiçbir mağduriyet yaşamadan rahatça üretim yapabilecekleri alanlara kavuşacak. Bunu sağlarken esnafımızın üretim hacmi ve iş hacmi göz önüne alınarak hiçbir mağduriyet yaşanması için azami gayret gösterilecektir. Fiziki manada şehir içinde sokak arasında olan işletmeler oluşturulacak modern siteler ile dünya standartlarında rekabet gücü olan işletmeler haline gelmelerine destek olacaktır. Esnaf siteleri esnafımızın kazancına kazanç katacak, yüzünü güldürecek. Esnafımız kazanacak, Gebze kalkınacak.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku