SİYASET:
Çakır: 'Herkesin başkanı olacağım!'

Marmara İş Adamları ve Müteahhitler Derneği ve Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'ne konuk olan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'a Bağımsız Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları Sibel Dumanlıova ve Nihal Eker'de eşlik etti. 

GEBZELİLER DEĞİŞİM İSTİYOR

Ziyaretlerinde seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Yola ilk çıktığımız günden bu yana çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Sokakta, caddede, evlerde herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Öncelikle sorunları ve şikayetleri dinliyorum. Gebzeliler artık bir değişim istiyor. Allah'ın izni seçmenimizin de desteği ile bu değişimi gerçekleştireceğiz" dedi. 

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Gebzelilere hizmet etmek için yola çıktığını belirten Serap Çakır, "Katılımcı ve çoğulcu belediyecilikten yanayım. Seçildiğim takdirde bu anlayışla, vatandaşlarımızın önerilerini dikkate alarak hizmet vereceğim. Yani tüm Gebzelilerin başkanı olacağım" şeklinde konuştu.

GEBZELİLERİN DESTEĞİNE TALİBİM

Belediyeciliğin siyaset ile karıştırılmaması gerektiğini belirten Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Belediye siyaset değil, hizmet yeridir. Bizde Gebze'de siyaset yapmıyoruz. Her ziyaretimizde siyaseti değil, yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Biz siyaset için değil hizmet için varız. O nedenle tüm Gebzelilerin desteğine talibim" ifadelerini kullandı. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku