SİYASET:
Büyükgöz, 'Tapular hayırlı olsun'

Gebze Beylikbağı bölgesinde 35 yıldır tapusunu almak için mücadele eden vatandaşlar mutlu sona ulaştı. 33 yıldır Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak Türkiye'nin birçok noktasında proje üreten ve on binlerce insanın tapu problemini çözen Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, başvuru süreçlerini tamamlayarak ilk tapuyu alan Mehmet Eroğlu'nu evinde ziyaret etti.

EROĞLU, "BEN TAPUMU ALDIM, SİZDE BAŞVURUNUZU YAPIN"

Tapusunu alan Mehmet Eroğlu ziyarette yaptığı açıklamada, "35-40 yıldır tapu almak için uğraşıyoruz. Daha önce başvurularımı ve ödenmesi gereken ücreti yatırmış, yıllardır tapumu almak için bekliyordum. Çok şükür tapumuzu aldık. Duyanlar gelip soruyorlar, ilk önce inanmak istemiyorlar. Gidin başvurunuzu yapın ben tapumu aldım diyorum. Çok mutluyuz" dedi.

BÜYÜKGÖZ, "TAPU SORUNU TARİH OLDU"

Belediye başkan adaylığının kendisine tebliğ edilmesiyle birlikte tapu sorunu ile ilgili detaylı bir çalışma yapmaya başladığını söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "33 yıldır Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak Türkiye'nin birçok yerinde proje üretip, yüz binden fazla insanın tapu problemini çözerek sevinçlerine ortak olduk. 1,5 aydır Gebze'de hemşerilerimizin merakla beklediği tapu problemi ile ilgili çalışma yaptık. Görüşmelerimiz ve girişimlerimiz sonucunda tapu sorunu artık tarih oldu. Daha önce başvurularını yapan ve ücretlerini yatıran hemşerilerimiz tapularını almaya başladı. Tapusunu alan ilk kişi Mehmet Eroğlu. Süreç artık devam ediyor. Bu konuda emeği geçen meclis üyelerimize ve heyetlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"VAAD DEĞİL, TAPU VERİLİYOR"

Bazı çevrelerin konuyla ilgili bilgi kirliliği yaparak vatandaşları yanlış bilgilendirdiğini söyleyen Büyükgöz, "Bakın biz bugün vaad vermiyoruz, tapu veriyoruz. Bizim milletimizle aramıza kimse nifak sokamaz. Bizim milletimizle gönülden bağımız var. Biz her zaman bir ve beraber olduk, bundan sonra da birliğimiz devam edecek. Allah'a çok şükür bu sevince bizleri ortak ve şahit etti. 20 gün önce tapularla ilgili müjde yakın demiştim, bugün tapular verilmeye başlandı. Tüm hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku