SİYASET:
Büyük Türkiye Hareketi (BTH) kuruldu

Büyük Türkiye Hareketi (BTH) kuruldu. Bu konuda yapılan hazırlık çalışmalarının ardından hareketin internet portalından  hareketin kuruluş amacı ile ilgili uzun bir basın açıklaması ve duyurusu da yapıldı. Hareketin içinde BTH Eş başkanları olarak bölgemizden DYP Gebze Eski İlçe Başkanlığı da yapan Adalet Partisi Eski Genel başkan Yardımcısı Halil İbrahim Şahinler ile yine bölgemizin  önemli işadamlarından ve  Bölgemizde bir çokSİAD'ın öncü kuruculuğunu yapan İşadamı Ömer Faruk Başaran da yer alıyor.

( BTH Platformunda Eş başkanları olarak bölgemizden DYP Gebze Eski İlçe Başkanlığı da yapan Adalet Partisi Eski Genel başkan Yardımcısı Halil İbrahim Şahinler ile Bölgemizde bir çok SİAD'ın öncü kuruculuğunu yapan İşadamı Ömer Faruk Başaran yer alıyor)

Duyuru şöyle:

"Büyük Türkiye için Büyük Türkiye Hareketi’ni başlatıyoruz!

BTH - Büyük Türkiye Hareketi; Anadolu’muzun bağrından çıkan değerlerimizden güç ve ilham alarak kök salmış, hedefleri millî menfaatlerimizle kucaklaşan, “Büyük Türkiye İdeali”nin yılmaz savunucusu, “yenilikçi, ilerici, liyakata önem veren” siyasi bir modeldir.

Büyük Türkiye Hareketi (BTH);

* BTH - Büyük Türkiye Hareketi’miz tüm “Büyük Türkiye”ye inananların hareketidir.
* Tamamen yerli ve milli bir harekettir.
* Muhafazakâr, demokrat, Türk milliyetçilerinin buluşma adresidir.
* Ezilenlerin, ötekileştirilenlerin, zulme uğrayanların sesi ve umududur.
* Baskısız ve yasaksız Türkiye’nin yılmaz savunucusudur.
* Garip gureba ve fakir fukaranın temsil hareketidir.
* Kilitlenen siyaset kapısının yegâne anahtarıdır.

Amacımız; Türkiye’mizin ve insanımızın yüzünü güldürmektir. Türk siyasetine yeni ve uzun bir soluk aldırmak için herkesi ve her kesimi kucaklayarak çıktık bu yola.

Güçlü bir Türkiye ve Türk Medeniyeti oluşturmak için “yeni” ve “değişimci”, ilerlemeyi esas alan bir harekettir Büyük Türkiye Hareketi.

Ülkemizin istikbali ve istiklali bizim için her şeyden önce gelir ve her şeyden önemlidir. Büyük Türkiye Hareketi, “Tam Bağımsız Türkiye”ye inananların hareketidir.

21. yüzyıl Türkiye’nin ve Türk dünyasının asrı olacaktır. Bizler artık onların senaryolarının oyucusu olmayacağız... Oyunun bizatihi kurucusu olacağız. Bizim kuracağımız oyunun hedefi dünyaya adil bir düzen getirmektir. Dünya 5’ten büyüktür.

Kimliğimizi, tarihimizi, kültürümüzü, değerlerimizi, inancımızı unutmadan hayallerimizi gerçekleştirmek için geliyoruz.

“Büyük Türkiye İdeali”ne inanan insanlarımızın “temiz” ve “ahlaklı” siyaset yaptığı “yeni” ve “ilerici” bir siyasi model olmaya geliyoruz!

Büyük Türkiye Hareketi’miz ile siyasette büyük bir değişimi başlatmak istiyoruz.

Hür teşebbüsün ülkemizin ve ekonomimizin dinamosu olduğuna inanıyor ve hür teşebbüsü sonuna kadar destekliyoruz.

BTH – Büyük Türkiye Hareketi; vatan ve millet sevdalısı, siyaset yapmak isteyen değerli insanlarımızın, partilerin ve siyasetin hegemonyasından sıyrılarak, korkularından arınmış, halkının dertlerine, demokrasinin sunduğu imkânlar içerisinde, menfaat gözetmeksizin, Türk insanının tasalarını yaşayarak, hizmet vermek isteyen öncülerin ve destekçilerin hareketi olmaya geliyor.

Büyük Türkiye Sivil Halk Platformu takipçileri ve destekçileri tarafından oluşturulan sinerji ile “Büyük Türkiye İdeali”ne inanmış çok daha fazla sayıda “liyakatli siyasetçi”nin siyaset sistemimiz içerisinde yer almasını sağlayacağız.

Hiçbir zaman siyasetin uç bir noktasına makas değiştirerek savrulmayacağız.

Siyasi partiler Büyük Türkiye hedefinin gerçekleşmesi için sadece birer araçtır.

Büyük Türkiye idealine bugüne kadar hizmet eden ve bundan sonra hizmet edecek tüm siyasilere sempati ile bakıyoruz, bakacağız.

Büyük Türkiye hareketi bugün bu topraklar üzerinde yaşamamızı sağlayan tüm kahramanlarımızı her zaman saygı, hürmet ve minnetle anacak büyük bir oluşumdur.

Aynı idealin ve ortak hedeflerin savunucuları olan bizler, sizlerin desteği ile Türk Siyasi hayatına damga vuracağımız inancındayız.

Siyasetin bir tarla olduğunun ve bu tarladan istenen ürünün alınabilmesi için çok büyük bir emek harcamamız gerektiğinin bilincindeyiz.

Siyaset tarlamız insanlarımızın sevgisi ve güzellikleri ile sulanırsa, hasat zamanı ülkemize barış ve huzurun geleceğine bütün kalbimizle inanıyoruz.

Ülkemizi partiler, programlar, reçeteler düzeltemez. Ahlakımız düzelmedikçe, ahlak ve hoşgörü siyasette egemen olmadıkça memleketimizin de düzelmeyeceğine inanmaktayız.

Vatana ve millete menfaat gözetmeksizin hizmet vermek için; siyasetin içinde olması arzu edilen arkadaşlarımızı çeşitli siyasi partilerden veya bazı bölgelerde bağımsız aday göstererek TBMM’nde en az 100 temsilcimiz ile temsil edilmeyi amaçlıyor, Türk Siyasetinde yeni bir nefes olmayı istiyoruz!

Yüz kızartıcı, karalayıcı suç işlememiş, ceza almamış, oy potansiyeli olan örnek milletvekili, belediye başkanı ve belediye meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımızı Türkiye genelinde tespit ediyoruz.

Büyük Türkiye ideali ile yanıp tutuşan, halkına hizmet etmeyi vatan borcu sayan, Büyük Türkiye Hareketi Sivil Halk Paltformumuzca aday gösterilecek adaylarımız, uygun göreceğimiz siyasi partilerin veya bağımsız olarak milletvekili, belediye başkanı ve belediye meclis üyesi adaylarımız olacaklardır. Platformumuz, Türkiye genelinde bu adaylarımıza destek olacaktır.

Yeni seçim sistemimizin getirdiği ittifaklar içerisinde de yer alacak olan BTH, genel ve yerel seçimlerde yönetimlerde alacağımız pozisyonlarla temsil şansına sahip olacağız.

Kendinize güveniyor ve bölgenizde oy potansiyeline sahip olduğunuzu düşünüyor, Büyük Türkiye Hareketi çatısı altında siyaset yapmayı istiyorsanız, bize en hızlı şekilde ulaşınız."  ( Kaynak: 
http://www.buyukturkiyehareketi.org/ )

 
BTH - Büyük Türkiye Hareketi 2019.
banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku