SİYASET:
Bıyık: 'Tebrik yerine bağış yapın!'

Başkan Bıyık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kendisini tebrik etmek isteyenlere bir çağrıda bulunarak Kocaeli Sevgi Evleri Derneği’ne bağış yapmalarını istedi.

İnsanları Hayra Yönlendirelim

Bıyık; açıklamada “Sevgili dostlarım, bu gün çok ulvi bir görevi devraldık çok şükür, biliyorum ki bir  çoğunuz tebrik etmek ve desteklerini hissettirmek için çiçek ve benzeri hediyeler göndermek isteyeceksiniz ama lütfen bu gibi hediyeleri hayırlı bir işe çevirin ve bize tebriklerinizi Kocaeli Sevgi Evleri Derneği’ne bağış yaparak gösterin biz de buradan paylaşarak daha çok kişiyi bu hayr'a özendirelim” diyerek ziyaretçilerine çağrıda bulunurken, Kocaeli Sevgi Evleri Derneği’nin hesap bilgilerini de paylaşarak ilk icraatıyla büyük alkış aldı.

Hesap Adı: Kocaeli Sevgi Evleri Derneği
Iban : TR73 0001 2001 2990 0016 1000 13

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku