SİYASET:
BBP İl Başkanı Remzi Kaya mazbatasını aldı

Geçen hafta il kongresini gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi’nde il başkanlığına seçilen Remzi Kaya mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Kaya, kongreye katılanlara teşekkür etti. Kaya, “Kongremizde bizleri yalnız bırakmayarak heyecanımıza ortak olan toy'umuzu şereflendiren her bir ferde ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.  Yıllardır içinde bulunmaktan büyük onur ve şeref duyduğum büyük Birlik Hareketine il yönetimim ve ilçe teşkilatlarımız la birlikte yeni bir besmele ile başladık” dedi.

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
Tek gayelerinin başta Türk İslam dünyasına, ülkemize ve şehrimize iyi hizmetler etmek olduğunu söyleyen Kaya, “Biliyoruz ki halka hizmet Hakka hizmettir. Rabbim bizi bu hizmetten ayırmasın. Önümüzdeki hafta içi yönetimimiz ile toplantı yaparak görev dağılımı yapılacak ve sizlerle paylaşılacaktır. Yeni yönetimi, disiplin kurulunu ve üst kurul delegelerimizi sizler vasıtası ile tekrar kutluyor hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku