SİYASET:
Bayrak: Bu Kalabalıkların Bir Anlamı Var!

Dernek üyeleri ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Başkan Adayı Bayrak: “Dün olduğu gibi bugünde halkımızın içinde olmaya, halkımız ile birlikte hareket etmeye devam ediyoruz. Bu kalabalıkların bir anlamı var ve bu anlam Çayırova’nın geleceğine dair herkesi umutlandırıyor” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAYRAK’A YOĞUN İLGİ

Çayırova Emek ve İnönü Mahalleleri Güzelleştirme Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren ve dernek başkanı Murat Koca’nın ev sahipliğinde ağırlanan Başkan Adayı İlhami Bayrak gördüğü yoğun ilgi ve alaka için tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Dernek Başkanı Murat Koca’nın açılış konuşması ile başlayan programda Koca: “Sayın İlhami Bayrak geçmiş dönemlerde de derneğimizin vermiş olduğu mücadelede hep ön saflarda yer almış, bizler için kıymetli bir isimdir. Meclis Üyesi olduğu dönemde derneğimizin kentsel dönüşüm sorununa yoğun bir mesai harcayan Başkan Adayı İlhami Bayrak’a şahsım ve derneğim adına çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki seçimleri kazanması halinde de bizlerin sorun ve sıkıntılarına mesai harcayacak, sorunlarımızın çözümü için bizlere hizmet edecektir” dedi.

BAYRAK: HALKI İŞİN İÇİNE KATMAZSANIZ OLMAZ

Dernek Başkanı Murat Koca’nın ardından söz alan İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ise dernek üyelerine teşekkür ederek: “Vermiş oldukları mücadele ile hem ilçemizde hemde ülkemizde örnek olan Emek ve İnönü Mahalleleri Güzelleştirme Derneği’nde sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Dernek Başkanımız Murat Koca’nın önderliğinde verilen bu mücadele umarım bir kez daha yaşanmaz. İlçemizde ki yerel yöneticilerin halkımızın içinde yer almadığı çalışmaları ne yazık ki böyle sonuçlanmaktadır. Biz sizlere hem yazılı hemde şahitlerin huzurunda bu sıkıntıların çözüleceğinin sözünü veriyoruz. Gittiğimiz her yerde kalabalıklar görüyoruz, bu kalabalıkların bir anlamı var. Çayırovalılar artık değişim istiyor ve halkın önceliklerini baz alarak yerel yönetimlerin çalışmasını talep ediyor. Bunu çok iyi biliyoruz ve çalışmalarımızı bu çizgide hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku