SİYASET:
Başkan Söğüt her sabah bir mahallede

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, günün startını her sabah bir mahallede veriyor. Sabah namazını her gün farklı camide kılan Başkan Söğüt daha sonra cemaatle sohbet ediyor ve bölgedeki esnafı ziyaret ediyor. Günün ilk ışıklarıyla birlikte vatandaşlarla buluşan, okula giden çocuklarla sohbet eden Başkan Söğüt, esnafa da kolaylıklar diliyor.
ESNAFA KOLAYLIK DİLEDİ
Başkan Söğüt önceki gün Mimar Sinan Mahallesi’nde dün de Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeydi. “Günün ilk ışıklarında işine giden, dükkanını açan ve okuluna giden ilçemizin güzel insanlarına selam verdik, muhabbet ettik” diyen Başkan Şener Söğüt, esnafın çay ikramını da geri çevirmedi. Başkan Söğüt’ün okula giden minik çocuklarla sohbetinde de renkli görüntüler oluştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku