SİYASET:
Başkan Büyükgöz Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'i makamında ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ağırladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ziyaretinde AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Teşkilat Başkanları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinatörleri ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

BELEDİYECİLİK FALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,”Gebze Belediyesi olarak teşkilatçılık faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Her zaman vatandaşımızla içi içeyiz. Mahalle Meclislerimiz, Halk Buluşmalarımız ve Esnaf Buluşmalarıyla sürekli vatandaşı dinliyor, çözüm noktasında yanlarında oluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği şuuruyla hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’Ü TEBRİK ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Sayın Cumhurbaşkanımız Gebze’ye ayrı bir önem veriyor. Sizlere çok selamları var. Gebzeliler sağ olsunlar bizlere güvendi ve bir kez daha bu görevi AK Partiye verdi. Sizleri de ayrıca tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ziyaret sonrası ilçeden ayrıldı. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku