SİYASET:
Aksu, 'Milletimiz Kardeşlik Ve Sevgiye Aç!'

Geride bıraktığımız 31 Mart 2019 Mahalli Seçimlerinde kavga ve gerilimden uzak, dürüstlük ve kardeşlik sloganı üzerinden etkili bir seçim kampanyası yürüttüklerini ifade eden Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ‘Bu seçim tüm millet olarak unuttuğumuz çok önemli bir şeyi hatırlattı. Milletimiz kardeşlik ve sevgiye aç ve hasret kalmış. Bu değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç varmış’ dedi.

ÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı 31 Mart 2019 Mahalli seçimlerini değerlendirmek üzere bir araya geldi. Önceki gün Çayırova Belediyesi kültür salonunda gerçekleşen, meclis üyesi adayları ve çeşitli teşkilat kademelerinde görevli kişilere teşekkür sertifikasının verildiği programa Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik de katıldı. Programda konuşan Aksu ‘Bütün teşkilat kademelerimizle birlikte tüm şartların aleyhimize olduğu böylesi bir ortamda gerçekten samimi ve üstün gayretler ortaya koyarak etkili bir seçim süreci geçirdik. Gerek meclis üyesi adaylarımız gerekse teşkilat mensuplarımıza gösterdikleri fedakârlık ve çalışmalarından ötürü ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

BİZİM İLKEMİZ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

Çelik; Milli Görüş’ün kurulduğu günden bugüne gelen siyasetteki ilkelerinden olan çatışma değil diyalog, ötekileştirme değil hoşgörü ve saygı, adil ve eşit haklara sahip olmak değerlerini Saadet Partisi olarak tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de her zaman ön planda tuttuk. İktidar kanadı her seçim olduğu gibi bu seçimde devletin gücünü arkasına alarak, medya gücünü de bunlara ekleyerek Saadet Partisine karşı bir linç kampanyası oluşturdular. Vatandaşın düşünmesine fırsat vermeden eşi benzeri görülmemiş asılsız ve ölçüsüz iftiralar atarak kavga ortamı oluşturdu ve kamuoyunda muhalefetin tamamına karşı olumsuz bir algı oluşturdular. Hatta bu kavga ve nefret dili Malatya’da Saadet Partili 2 görevlinin partizan teröristler tarafından katledilmesine bile yol açtı. Bunun sonucunda 10 çocuk yetim kaldı. Milletimizin arasına kin ve nefret tohumları eken bu siyaseti dilini asla kabul etmiyoruz.

HAMASETİ BIRAKIN

‘Biz bu ülkenin bölünmez bütünlüğü ve tam bağımsız olmasından yanayız. Tüketen değil üreten bir Türkiye istiyoruz. Hamasi söylemlerle ülke yönetilmez. Bugün Türkiyenin en büyük problemi hamasetle günü geçiren siyasilerdir. Ülkemizin sorunları farklılıklarımız değil üretmeyen ve tamamen borca dayalı bir model uygulanmasıdır. Umarım iktidar yöneticileri kavga ve nefret dilini bırakır ve kardeşlik bağlarını güçlendirerek üretim ekonomisiyle milletimizin sorunlarına çare üretirler’ dedi. Program daha sonra teşkilat kademelerinde görevli olanlara teşekkür sertifikası verilerek son buldu. Yusuf Aksu’ya sertifikasını il başkanı Nurettin Çelik takdim etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku