SİYASET:
AK Parti Erdoğan'a hazırlanıyor

KOTO Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Ellibeş, İzmir’de meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

"YÜREĞİMİZ İZMİR’DE ATIYOR"

Ellibeş, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'ni yaşayanlar olarak depremi ve getirdiği acıları çok iyi bildiklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Tüm Türkiye gibi günlerdir yüreğimiz İzmir’de atıyor. 3 yaşındaki Elif kızımızın 65 saat sonra enkazdan sağ çıkarılması gibi bizleri hayata bağlayan, umut olan gelişmeler de yaşanıyor. Arama kurtarma ekiplerimizin özverili çalışmalarına şükran borçluyuz. Kocaeli olarak depremin ilk anından itibaren bölgedeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyelerimiz İzmir’e ilk yardıma koşan ekipler oldu. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devletimiz İzmir’deki vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Bizler de sonuna kadar destek olmayı sürdüreceğiz." 

"AK PARTİ İÇİN HER KONGRE BİR YENİLENME DÖNEMİ ANLAMINA GELİR"

Ellibeş, 7. Olağan İl Kongresine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kongreye katılacak olmasının kendileri için ayrı bir onur olduğuna işaret ederek, "AK Parti için her kongre bir yenilenme dönemi anlamına gelir. Biz bu göreve başladığımız noktadayız. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için yine yollara düşeceğiz. İyi ki tanımışım dediğim siz kıymetli dava arkadaşlarıma minnettarım. Yolumuz bahtımız açık olsun. Her veda bir son değildir. Dostluğumuz, kardeşliğimiz en önemlisi de dava arkadaşlığımız devam edecek. Beraber yine kol kola olacağız." ifadesini kullandı.

Toplantı sonunda Başkan Ellibeş birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku