SİYASET:
Abdullah Eryarsoy istifa etti!

AK Parti İl Başkanlığı binasında açıklama yapan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ''Başarılı ve şerefli bir dönemi geride bırakarak İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum'' dedi.

ABDULLAH ERYARSOY İSTİFASINI AÇIKLADI

Şemsettin Ceyhan’ın milletvekili seçimlerinde aday olmak için istifası ile boşalan AK Parti İl Başkanlığı görevine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Temmuz 2018 tarihinde atanan Av. Abdullah Eryarsoy, il binasında düzenlediği basın toplantısında, bugün itibariyle AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Genel Merkez yöneticilerinin ilimize gelerek il yöneticileri ile il başkanlığı konusunda görüşlerini alacağı öğrenildi. Eryarsoy, bugün basın toplantısı öncesi ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelip istifa kararını resmen açıkladı. Eryarsoy’dan boşalan İl Başkanlığı için Kocaeli eski milletvekili, İzmit Belediye Başkan adayı olan Sibel Gönül’ün yanı sıra, İzmit eski ilçe başkanları Hüseyin Yusuf ile Ali Korkmaz’ın adı geçiyor. İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları başkanlarının da genel merkez tarafından istifalarının isteneceği de partili kamuoyunda konuşuluyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Milletvekili Doğan Demir mülakat sözünü...
Milletvekili Doğan Demir, seçim öncesi kaldırılacağı sözü verilen mülakat uygulamasını hatırlatarak...

Haberi Oku