GÜNDEM:
SEDAŞ bayramlaştı

Tatil Öncesi Bayram Dileklerini Paylaştılar

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz, SEDAŞ Genel Müdürlüğü bahçesinde SEDAŞ çalışanları ile bir araya geldi ve Ramazan Bayramı mesajını çalışanlarla paylaşırken, tatile çıkacak çalışanlara araçları ile seyahat ederken trafikte çok dikkatli olmalarını, mutlaka kendileri ve sevdiklerinin araç kemerlerini takmalarını ve bu uzun süreli tatili değerlendirirken çok iyi dinlenmelerini istedi. SEDAŞ çalışanları arkadaşları ve yöneticileri ile tatil öncesi bayram dileklerini paylaştılar.

“Bayramı Sevdiklerinizle, Sağlık ve Mutlulukla Kutlamanızı Dilerim.”

Dr. Necmi Odyakmaz mesajında; “Bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, yardımlaşmayı, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavradığımız,  “Barış, Sevgi ve Yardımlaşma” ayı olarak bizleri de  iftar sofralarında birlik ve beraberlik içinde buluşturan bir Ramazan ayını daha hep birlikte geride bırakıyoruz. Ramazan Bayramının tüm insanlığa, dünyaya ve ülkemize barış, huzur ve güven getirmesini, SEDAŞ Ailesini oluşturan sizlerin daha nice yıllar bayramlara en güzel günlerde ulaşmanızı temenni eder, Bayramı aileleriniz, sevdikleriniz,  dost ve arkadaşlarınız ile sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim.”dedi. Dr.Necmi Odyakmaz, “Ramazan Bayramında vatandaşlarımızın elektrik şebekesinden sürekli hizmet alması ve huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini hedefliyoruz. İşletme Bakım ekiplerimiz, SCADA Merkezimiz ve Çağrı Merkezimiz de 7/24 görevde olacak”dedi. SEDAŞ çalışanları hep birlikte Bayram hatırası olarak fotoğrafta çektirdiler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku