SAĞLIK:
Sağlık Bakanı'ndan okullara uyarı: 'Bol bol havalandırın!'

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu durum değerlendirmesi için altıncı kez toplandı. Toplantının ardından Bakan Fahrettin Koca Türkiye'de şu ana kadar koronavirüs vakası görülmediğini belirterek, "Ancak yarın bildiğiniz gibi okullar açılıyor. Malum kış aylarındayız ve solunum yolu hastalıkları artmaktadır. Bu yüzden velilerimiz dikkatini çekmek ve tedbirleri hatırlatmak isterim. Sınıflar ve diğer alanlar sık sık havalandırılmalı eller düzenli olarak yıkanmalıdır." dedi.  

OKULLAR AÇILIYOR VELİLERE UYARI 

"Yarın bildiğiniz gibi okullar açılıyor. Malum kış aylarındayız ve solunum yolu hastalıkları artmaktadır. Bu yüzden velilerimiz dikkatini çekmek ve tedbirleri hatırlatmak isterim. Sınıflar ve diğer alanlar sık sık havalandırılmamalı eller düzenli olarak yıkanmalıdır. Özellikle hapşurmadan sonra eller mutlaka yıkanmalıdır. Bilim Kurulunca hazırlanan bilgilendirme notları, Milli Eğitim Bakanlığımız aracılığıyla velilerimize ulaştırılacak." (Cumhuriyet)

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptılar
Genel merkezi Kocaeli'de olan HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi...

Haberi Oku