SAĞLIK:
Gebze Nüfus Müdürü  Hasan Aydın'ın  Anne acısı!

Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Nüfus müdürü Hasan Aydın ve abisi Nazım Aydın’ın anneleri Nazire Aydın (93) vefat etti.

Uzun süredir Gebze’de bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nazire Aydın (93) bu sabah saatlerinde vefat etti.

Nazire aydın bugün Gebze İlyasbey Camisinde kılınacak İkindi Namazını müteakip Cenaze namazı sonrası Gebze Muallimköy’deki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Merhume'ye Allah'tan rahmet, başta Nüfus Müdürümüz Hasan Aydın olmak üzere aile efradına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ALİ KEMAL AYDIN 4 yıl önce

Sevgili Kardeşim HASAN Bey. Öncelikle Sevgili büyüğümüz ANNE nize ALLAH rahmet eylesin. MEVLAM mekânını makamını doğruluğu ve güzelliği ile CENNET eylesin. MEVLAM AİLE yapınıza sevenlerinize dostlarınıza sabır ve tahammüller nasip eylesin. Ateş düştüğü yeri yakar. SİZ varsanız BİZ varız… SELAMLAR – SEVGİLER……

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptılar
Genel merkezi Kocaeli'de olan HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi...

Haberi Oku