SAĞLIK:
Darıca Farabi Gebe okulu bilinçlendiriyor

DARICA FARABİ GEBE OKULU BİLİNÇLENDİRİYOR

Konu hakkında açıklama yapan Ebe Nevin Azak; “ Gebelikte yaşanan sıkıntıların eşler arasında paylaşılması halinde yaşanacak sorunların daha kolay aşılabileceğine dikkat çekerek Doğum sürecinde ve doğum sonrası baban da çok büyük bir önem arz ettiğini dile getirdi. Bebek bakımı, altının değiştirilmesi, temizliğinin yapılması, hijyeninin sağlanması sadece annelerin görevi değildir. Babayla birlikte olabilecek bir şeydir. Böylece babalar hem annelere yardım edecekler hem de bundan sonraki süreçte yeni bireyin sıkıntılı ve mutlu anlarını eşleriyle birlikte yaşayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Eğitime katılan baba adayları da eğitimden duydukları memnuniyetleri dile getirerek; bu eğitimler sayesinde bilinçli bir ebeveyn olduklarını, eşlerine doğum öncesi ve sonrasında her anlarında yanlarında olmaları gerektiğini, normal doğumun önemi ve bebek bakımı konularında bilinçlendiklerini dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.


İletişim Bilgileri:
Adres: Fevziçakmak Mah, Dr. Zeki Acar Cd. No:62, Darıca/Kocaeli (3.Kat Gebe Eğitim Sınıfı)
Dahili: Nevin AZAK- (262)6564344 (1351)

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptılar
Genel merkezi Kocaeli'de olan HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi...

Haberi Oku