DARICA:
Darıca bayram öncesi pırıl pırıl temizlendi

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ilçe dört yandan bayram öncesi temizleniyor. Hummalı bir çalışmanın sürdüğü Darıca’da ana caddeler ve sokaklar tazyikli suyla yıkanarak cadde, sokak ve kaldırımlarda biriken atıklar temizleniyor. Ramazan Bayramı öncesi başlatılan temizlik işleri vatandaşlar tarafından olumlu karşılanırken çalışma nedeniyle belediyeye teşekkür ettiler. Belediye yetkilileri de caddelerde başlatılan yıkama işleminin bayramdan sonra da belirli aralıklarla devam edeceğini söylediler.

BIYIK YERİNDE İNCELEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da zaman zaman cadde temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alıyor. Bayramoğlu Ada içerisinde yapılan çalışmayı da yerinde inceleyen Başkan Bıyık, temizliğe önem verdiklerini ifade ederek daha temiz bir Darıca için cadde temizliklerinin devam edeceğini söyledi.

MEZARLIKLAR BAKIMDAN GEÇİRİLDİ

Darıca ilçe sınırları içerisinde yer alan mezarlıklarda da Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı. Darıca Nenehatun Mahallesi’nde bulunan mezarlıklarda havaların ısınmasıyla birlikte öncelikle otlar temizlenip, ağaçlar ile diğer bitki türlerinin bakımları yapılırken, yetkililer özellikle Ramazan bayramı öncesi mezarlıkların tamamının elden geçirileceğini ifade ederek, bayramda ziyaretçi akınına uğrayan mezarlıklardaki eksikliklerin giderileceğini söylediler.

CAMİLERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ

Öte yandan Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ramazan bayramı öncesi cami ve çevrelerinde de temizlik yaparak ibadethaneleri bayrama hazır hale getirdiler. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki camilerde, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ortamda yapmalarına imkan sağlamak için cami içlerinde baştan sona temizlik yaparken diğer ekipler de cami bahçeleri ve çevrelerindeki çöpleri temizleyerek camileri ramazan bayramına hazır hale getiriyorlar. Temizlik ekipleri bütün camilerin içini ilk önce süpürerek temizliğini sağladıktan sonra, halıları yıkayıp kurutmasının yanı sıra abdesthane, cami bahçeleri ve çevresi de ekipler tarafından elden geçiriliyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku