KÖYLER:
Çiftçi, 'Önümüzdeki 5 yıl kadınlarımızın yılı olacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, "Çayırova’da önümüzdeki 5 yıl kadınlarımızın yılı olacak" dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programı çerçevesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği "Kadının önemi ve üç ayların başlangıcı" programına katıldı. Çiftçi’ye; İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

TOPLUMUN TEMEL DİREĞİSİNİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, “Bugün çok özel bir gün. 8 Mart Dünya kadınlar gününü tebrik ediyorum. Kadınlarımız ailemizin ve toplumumuzun temel direğidir. Önümüzdeki beş yıl sizin yılınız olacak. Yapacağımız her çalışmaya sizi dahil edeceğiz. Bu programda özellikle sizler ile birlikte geçirelim istedik. Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

KADINLARA YÖNELİK PROJELER

Önümüzdeki 5 yıl içinde kadınlara yönelik önemli projeler hayata geçireceklerini ifade eden Cumhur ittifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, anneler çalışırken çocukların kreşte olacağını, kadınların el emeği göz nuru ürünlerini online satış ile dünyaya pazarlayacaklarını ve kadınların aile bütçesine katkı sunması için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Otoyol geçiş köprüsünde kiriş montajları...
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden İlimtepe yolu 1.Etap çalışmalarında inşa edilen...

Haberi Oku