KOCAELİ HABERLERİ:
Hamit Akbulut: 'Hukuka saygılı bir oda oluşturacağız”

Hukuka saygılı bir oda oluşturacaklarını ifade eden Kocaeli SMMM Odası Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Hamit Akbulut,  “Nispi aidat almayacaklarını söyledi.

Meslektaşının sorunlarına duyarlı bir oda

Meslektaşının sorunlarına duyarlı bir oda oluşturacaklarını dile getiren Kocaeli SMMM Odası Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Hamit Akbulut, şunları söyledi. “Biz tıpta, hukukta ve mühendislikte olduğu gibi ihtisas bir üniversiteden mesleğe girişin sınırlandırılmasını ve meslek ünvanının sadeleştirilmesini savunacak ve bunu sağlayacağız. Mesleki ihtiyaç planlaması ile mesleğe girişlerin kontrol altına alınmasını ve kamudan sınavsız geçişlerin tamamen kaldırılmasını temin edeceğiz.”

Vizyon sahibi, çözüm odaklı bir oda
Vizyon sahibi, çözüm odaklı bir oda oluşturacaklarına dikkat çeken Kocaeli SMMM Odası Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Hamit Akbulut, sözlerini şöyle sürdürdü. “Hukuka saygılı bir oda oluşturacağız. Nispi aidat almayacağız. Odamızda siyasi değil, meslek ideolojisi oluşturacağız. Diyaloğa açık, işbirliğini önemseyen bir oda oluşturacağız. Bilginin ve bilimin gücünü referans alan bir oda oluşturacağız.”

Çalışmayan meslektaşlarımızdan oda aidatı almayacağız

Mevcut yönetim ile birlikte, odamızın bakış açısını da değiştireceklerini belirten Kocaeli SMMM Odası Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Hamit Akbulut sözlerini şöyle tamamladı. “Danışma kurulu oluşturarak, meslektaşlarımıza mali ve mevzuat danışmanlığı hizmeti vereceğiz. Hukuk kurulu oluşturarak, meslektaşlarımıza hukuk danışmanlığı hizmeti vereceğiz. Tahsilat birimi oluşturarak, meslektaşımızın ücret alacağına yasal takip desteği vereceğiz. Mesleğe yeni giren meslektaşlarımızdan 3 yıl süreyle yüzde 50 aidat alacağız. Çalışmayan meslektaşlarımızdan oda aidatı almayacağız.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın: Şehrimizde insan ölmesin...
Yığılcalılar Derneğine konuk olan Başkan Büyükakın, “Bakın deprem gerçekliği konusunda da bir şeyler...

Haberi Oku