DARICA:
Protokol Darıca'da karne dağıttı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Zeki Gezer Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.

Okulların tatil olmasıyla birlikte tatile giren öğrenciler için Darıca Zeki Gezer Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve ilçe protokolü, Darıca’da düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Okulların tatil olmasıyla birlikte tatile giren öğrenciler için Darıca Zeki Gezer Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Kocaeli ve Darıca protokolü öğrencilerin karne coşkusunu paylaştı.

Başkan Muzaffer Bıyık bir minik öğrenciyi tebrik etti karnesini verdi.

BAŞKAN BIYIK ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, karne alan öğrencileri tebrik ederek “2018-2019 Eğitim Öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrenci ve öğretmenlerimiz hak ettikleri tatile girdiler. Bir yıl boyunca emek veren ve okullarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin karne coşkularını hep birlikte paylaşıyoruz. Genç kardeşlerimiz yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirerek yeni eğitim öğretim yılına en iyi şekilde hazırlanacaklardır. Eğitim camiamızı ve öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

KARNELERİ BİRLİKTE DAĞITTILAR

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, yaptığı konuşmada öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Öğrencilere yaz tatilinde kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulunan Aksoy, eğitim öğretime önem verdiklerini ifade etti. Konuşmaların ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve protokol öğrencilere karnelerini takdim etti. Hazırlanan halkoyunları gösterisini izleyen protokol, öğrencilerin coşkusuna ortak oldu. Öğrencilerin Keşfedilen Yetenekler Projesi kapsamında hazırladığı konser de büyük beğeni topladı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku