KÜLTÜR-SANAT:
Yahya Kaptan Amfi Tiyatro  yeni yüzüyle açılıyor

Yahya Kaptan Mahallesi’nin simgelerinden biri olan ancak kaderine terk edilen amfi tiyatroya el atan İzmit Belediyesi yenileme çalışmalarını tamamladı. İzmit Belediyesinin yeniden can verdiği Amfi Tiyatro’nun açılışı 28 Temmuz Çarşamba (yarın) saat 19.00’da İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Yahya Kaptan Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşecek.  

TÜRKÜLERLE ŞENLENECEK

İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan ve İzmit’e yakışan bir görünüme kavuşan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’nun açılışı türkülerle şenlenecek. Sahne Senin Müzik Senin etkinlikleri kapsamında Fethi Çaçan, Pınar Gül Tarhan ve Tarık Tarhan İzmitlilere güzel bir türkü gecesi yaşatacak. Birbirinden güzel türkülerin seslendirileceği programda vatandaşlar doyasıya eğlenecek.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku