KÜLTÜR-SANAT:
Kocaeli, Kitap Fuarı'na akın etti   

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene 11.’sini düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı kitapseverlere kapılarını açtı. Türkiye’nin en önde gelen yazarları ve sevilen isimlerini konuk edecek olan 11. Kocaeli Kitap Fuarı’na daha ilk günden kitap tutkunları adeta akın etti. Kitap Fuarı’nın gerçekleştiği Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki otopark tamamıyla dolarken giriş kapısında uzun kuyruklar oluştu. Aileleri ile gelen kitapseverler fuarın ilk günü İlber Ortaylı, Ayşe Kulin, Tufan Gündüz, Pelin Çift, Erhan Altunay, Didem Aslan Yılmaz, Aret Vartanyan, Buket  Uzuner, Ardan Zentürk, Can Yılmaz , Zaafer Algöz gibi isimlerin söyleşi ve imzalarını takip etme şansı yakaladı. Söyleşilerin olduğu 4 salonu kitapseverler hınca hınç doldurdu. Sevdikleri yazarlardan imza almak isteyenler yine uzun kuyruklar oluşturdu.

İKİNCİ GÜNDE DOP DOLU

Kocaeli Kitap Fuarı ikinci gününde de önemli isimleri konuk edecek. Canan Kararay, Hatice Kübra Tongay, Cem Seymen, Hatice Kübra Tongar, Nevzat Tarhan, Ömer Tuğrul İnançer, Serdar Tuncer, Erhan Çelik, Gözde Erdoğan, Oktay Tiryakioğlu 28 Nisan Pazar günü kitapseverlerle buluşacak isimlerden sadece birkaçı olacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku