KÜLTÜR-SANAT:
KO-MEK resim yarışmasına var mısınız?

Başvurular alınmaya başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, her yıl Resim branşı kursiyerleri arasında düzenlediği resim yarışmasını, bu yıl “Mutlu Şehir Kocaeli” teması ile gerçekleştirecek. Yarışmanın başvurusu süresi başladı. Yarışmaya katılmak isteyen Resim branşı kursiyerleri başvurularını KO-MEK’in resmi internet sitesi olan www.komek.org adresi üzerinden yapabilecek.

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışmanın son başvuru tarihi 27 Nisan 2020 olarak belirlendi. Eserler 30 Nisan 2020 Perşembe gününe kadar Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü Leyla Atakan Kültür ve Eğitim Merkezi Halkla İlişkiler Birimi’ne teslim edilecek. Eserleri değerlendirecek olan seçici kurul ise 7 Mayıs 2020 Perşembe günü toplanarak dereceye giren resimleri belirleyecek. Yine aynı gün sonuçlar açıklanacak.

KATILIM ŞARTLARI

Yarışmada yağlıboya tekniği kullanılabilecek. Kursiyerler belirtilen teknikte, istedikleri ebattaki eserlerle yarışmaya dahil olabilecek. Yarışmaya, seçici kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınları dışında, 2019-2020 eğitim- öğretim yılında KO-MEK resim kursunda eğitim alan kursiyerler katılamayacak. Jüri değerlendirmesi sonucu dereceye giren ilk dört resim KO-MEK genel sergisinde sergilenebilecek. Katılımcılar anlatım biçiminde ve resim boyutunda özgür olacak.

DERECEYE GİREN İLK DÖRT ESERE 2 BİN TL

Yarışma, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da para ödüllü olacak. Yarışmada dereceye giren ilk dört esere 2 bin TL para ödülü verilecek.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku