KÜLTÜR-SANAT:
KEDFE, dernek başkanları ile buluştu

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) dernek başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldi. Erzurum camiasının önde gelen isimlerinin yer aldığı kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, KEDFE ailesi tek yumruk oldu.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) dernek başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldi. Erzurum camiasının önde gelen isimlerinin yer aldığı kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, KEDFE ailesi tek yumruk oldu.

İlimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), dernek başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra, federasyonda görev yapmış yöneticiler ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Gençlik Kolları ve Kadın Kolları’nın da yer aldığı programda birlik ve beraberlik mesajları veren KEDFE ailesi tek yumruk oldu.

İzmit’te gerçekleşen kahvaltılı programa; KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Bahattin Türetken gibi isimler katıldı.

DURSUN: DAİMA BİR VE BERABERİZ

Kahvaltılı toplantıda Dadaşlar’a seslenen KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan şeref ve mutluluk duyuyorum. Kocaeli’de yaşayan Erzurumlular olarak daima bir ve beraber olacağız. Hedefimiz tüm Dadaşlar’ı en iyi şekilde temsil etmek. KEDFE olarak hemşehrilerimizin yanında olarak güzel çalışmalara imza atacağımızda şüphemiz yok. Kahvaltımıza katılan herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku