KÜLTÜR-SANAT:
Darıca Final Sergisi Farabi'de açıldı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sunduğu yoğun sağlık hizmetlilerinin yanı sıra diğer kurumların sosyal faaliyetlerine de ev sahipli yapmaya devam ediyor. Kurum bünyesi daha önce acil yardım tatbikatlarına, ilk yardım eğitimlerine, seminerlere, konferanslar vb. konularına ev sahipliği yapmıştı. Şimdi ise anlamlı bir resim sergisine ev sahipliği yaptı

Darıca Final okullarında eğitim-öğretim gören öğrenciler 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yapmış oldukları resimleri Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sergileme şansı yakaladılar. Yapılan bu güzel farkındalık başta hasta ve hasta yakınları olmak herkes tarafından beğeniyle karşılandı. Okul yönetimi ve öğretmenlerinin desteğiyle yaptıkları resimlerin beğeniyle karşılanması öğrencileri de oldukça mutlu etti.

Hastane Yönetimi tarafında yapılan açıklamada; bu tür organizasyonlara kapılarının sürekli açık olduğunu, kurumumuza başvuran hasta ve hasta yakınlarımızda bu sayede kendilerini farklı bir ortamda hissederek morallerinin düzeldiklerini dile getirdiler. Ayrıca Okul Yönetimine, öğrencilere ve öğretmenlerine de teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku