KÜLTÜR-SANAT:
Çolakoğlu Meslek'te Yılsonu Defilesi!

Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü ve Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümlerinin
ortaklaşa yaptıkları " SİYAH VE MORUN DANSI" konulu defilesi Gebze Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü
öğrencilerinin tasarlayıp hazırladıkları kıyafetler profesyonel modacıların tasarımlarını aratmadı.

Defilede birbirinden güzel kıyafetler izleyenleri hayran bıraktı. Kendi tasarlayıp diktikleri birbirinden güzel kıyafetleri yine Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü öğrencileri izleyenlere sundu. 
Defilede mankenlik yapan öğrencilerin hazırlanmasında ise Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencileri hünerlerini gösterdiler. 
Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencileri ayrıca kendileri hazırladıkları tiplemeler ile kısa skeçlerle izleyicilere keyifli anlar yaşattılar.

Okul Müdürü Aycan Çamlıbel bu etkinliklerin okullarında her yıl yapıldığını, bu tip etkinlikler Meslek Liselerinin farkının görüldüğü etkinliklerdir dedi.
Öğrencilerin emeklerinin ve hünerlerinin sergilenmesinin kendilerine olan güvenlerinin artmasına ve daha üretken olmalarına vesile olduğunun altını çizdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku